Nøkkelferdige løsninger innen VVS

Innovasjon i design

Nøkkelferdige løsninger innen VVS

Innovasjon i design

Din rørlegger i Oslo

IGN VVS AS er et rørleggerselskap som startet i 2014, men vi har holdt på med rørleggerarbeid siden 2005. Vi holder til i flotte lokaler på Bryn i Oslo og har i dag rundt 20 ansatte. Vi tar oppdrag i alle størrelser og vi utfører alle typer rørleggertjenester.

✓ Sentralt godkjent bedrift
✓ Våtromssertifisering
✓ Lærerbedrift

Vår visjon er å bli Nordens ledende forretningspartner for utvikling av effektive tekniske systemer innenfor installasjon og service. Vi er forretningsorienterte og kompetente, og utfører arbeidet enkelt og med stil!

Ikon - 1

Høy kvalitet

Våre erfarne rørleggere har bred kunnskap på fagområdene sine. Dette sikrer deg et godt og forskriftsmessig utført arbeid, til en rettferdig pris.

Ikon - 2

Positiv innstilling

Vi tenker alltid positivt og ser bestandig muligheter fremfor hindringer. Ingenting er umulig – det tar bare litt lenger tid!

Ikon - 3

Utført til avtalt tid

I IGN VVS AS har vi respekt for kundens tid. Vi gjør alltid vårt ytterste for å fullføre prosjektene innen de avtalte tidsrammer.

Vår historie

2005
Vi startet med rørlegger-tjenester tidlig i 2005, samlet en bred referansesirkel og i 2012 registrerte AS-selskap.

2012
I 2012 ble selskapet registrert AS. Et nytt utviklingsstadium har begynt - med veksten av erfaring og kvalifikasjoner, begynte de å installere varmeanlegg, kjøleanlegg, varmtvannsberedere og tilkobling av fjernvarme vekslere.

2014
På grunn av økt serviceomfang ble selskapet omdannet til IGN VVS AS i 2014. En ny fase i selskapets historie har begynt.

2019
Siden den gang vokste vi, samlet erfaring. For tiden har vi sertifiseringsklasse (tiltaksklasse 2) og jobber for klasse 3.